*

Mullan alta Arkeologin tarinoita maan povesta jo vuodesta 2009

Kaikki blogit puheenaiheesta Scifi

Worldcon 75 - great challenge, mixed feelings

While this is a Finnish blog site, I didn't want to start a new blog just for one post, so apologies for seeming out of place.

Finland's first, the hugely successful Worldcon 75 is over. As a part of the tech team and the de facto IT manager (think laptops, printers, networks etc), I'll share some personal comments, which have absolutely nothing to do with any official statements.

Lukukokemus: Hannu Rajaniemi - Näkymättömät planeetat

Hannu Rajaniemen novellikokoelma on epätasainen, mutta mielenkiintoinen. Mukaan mahtuu niin ohitettavia tapauksia kuin myös mielenkiintoisia spekulaatioita teknologian vaikutuksesta elämään ja ihmisyyteen.

Aikuisten satu Sormiharjoitus

Näin tänään erään meemin, joka jäi mieleeni elämään. Koska olen scifin suurkuluttaja, on minun helppo suhtautua rennosti ajatukseen aikamatkustuksesta. Lisäksi tutustuin aikoinaan melko perusteellisesti John Titorin tarinointiin ja tätä kautta siis myös teoreettiseen fysiikkaan, joten käsitykseni asiaan liittyvistä mahdollisuuksista ja ongelmista ei perustu yksinomaan Terminator-saagaan.

 

Pakko leuhkia

Tein paikallisella hyväntekeväisyyskirppiksellä sellaisen löydön, että minun kerta kaikkiaan pakko leuhkia. Tässä lähettyvillä ei ole nyt ketään, kelle leuhkia, joten leuhkin teille.

Läysin Harry Martinsonin teoksen Aniara hintaan 3€. Olen lukenut kirjan joskus pikkulikkana, ja minulla on hämärä mielikuva, että pidin kirjasta. Sittemmin unohdin koko kirjan olemassaolon.

Tänään en varmaan ehdi kirjaani syventyä, mutta minulla on nyt hyviä lukuhetkiä tiedossa. Että sellaista leuhkimista tänään:)

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset

Julkaise syötteitä